Küpeşte ve Avantajları

Kullanıcı Değerlemesi:  / 1
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 03 Mayıs 2017
Yazar: Super User Gösterim: 16619

Çok katlı binalarda bina girişlerinde, teras ve balkonlarda ya da merdiven sahanlıklarında güvenlik amaçlı uygulanan merdiven korkulukları ve küpeşte sistemleri, estetik değerler göz önünde bulundurularak ve özel bağlantı elemanlarıyla direnci güçlendirilerek üretilir.Peki nedir bu küpeşte diye sorarsanız  merdivenlere, balkonlara, teraslara ve yapıların birçok bölümüne, emniyeti ve hoş bir görünümü sağlamak için yapılan dekorasyona küpeşte denir. Alüminyum profiller kullanılarak yapılan uygulamaya alüminyum küpeşte denir

 

  Korkuluk ve küpeşteler, alüminyum profiller üzerine istenen renk ile boyanarak ya da sallanarak projeye uygun dekore edilebilir. Ürünler, şantiyeye hazır paketler halinde gönderilir, montaj süresi çok kısadır ve montajın diğer tamamlanmış bölümlere zarar vermeyecek şekilde uygulanması sağlanır.

   Küpeştenin avantajları

• Merdiven, balkon, teras ve havuz kenarları gibi kullanım alanlarına estetik, görsellik ve uzun ömürlülük sağlayarak yapılarınızın değerini arttırır.

• Malzemelerin temizlik dışında hiçbir bakım gerektirmez ve yıllarca sorunsuz kullanım imkanı sağlaması gibi üstün özellikleri sayesinde bugün modern ve akıllı yapıların tamamlayıcısı ve vazgeçilmezi haline gelmiştir.

• Paslanma oluşturmaz ve korozyona dayanıklıdır.

• Sağlam ve hafif olması ile yapılarınızın değerini arttırır.

• Her yapının atmosferine göre uygun çözümler, kullanım kolaylığı ve uygulama çeşitliliği sağlar. İstediğiniz şekillerde uygulayabilirsiniz.

• Hem iç, hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Yapılara aşrı yük yüklemez.

   Geri dönüşüm özelliliği ile doğayla dosttu olan küpeşte hem güvenlik hem de sağlık açısından tavsiye edilen bir sistemdir. Ailenizde yeni yürümeye başlayan bir çocuk varsa ve yerinde de durmuyorsa balkonunuza ve pencerenize küpeşte yaptırmanız gerekmektedir.Balkon küpeşte ve pencere küpeşte sistemleri Osmanoğlu Mermer firması tarafından birinci sınıf ürün kullanarak yaptırabilirsiniz.

 

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar